zakken

Met meer dan 400 verschillende stofzuigerzakken op voorraad kan De Stofzuiger Centrale u vrijwel zeker snel van de juiste stofzuigerzakken voorzien.

Naast de originele stofzuigerzakken door het stofzuigermerk zelf geleverd zijn er diverse merken van niet originele stofzuigerzakken welke passen in uw stofzuiger. Zowel originele als imitatie stofzuigerzakken hebben we in ons programma.

Tussen beide zit over het algemeen wel prijsverschil en kwaliteitsverschil. Originele zakken geven over het algemeen een beter resultaat. De filterwerking en behoud van zuigvermogen van de stofzuiger is beter.

Tegenwoordig zien we de ontwikkeling dat de stofzuigerzak van papier vervangen wordt door de stofzuigerzak van microvezelmateriaal, een kunststof. Dit microvezel is sterker, filtert beter en is, hoe gek dat ook klinkt, milieuvriendelijker dan papier.

In het geval dat uw stofzuiger is uitgerust met een HEPA filter is het verstandig de originele stofzuigerzakken te gebruiken. Dat filter blijft op die manier zo lang mogelijk goed functioneren en raakt dan niet zo snel verzadigd van fijn stof.

De Stofzuiger Centrale heeft zowel een uitgebreid assortiment originele stofzuigerzakken als ook van de imitatie stofzuigerzakken. De lijst van merken en merknamen stofzuiger waarvoor De Stofzuiger Centrale de zakken heeft is te lang om hier op te sommen, maar passeert de 400.

Let erop of filters meegeleverd worden bij de verpakking van de stofzuigerzakken. Dit is zeker niet altijd het geval. En ook, meegeleverde filters zijn niet altijd passend voor uw stofzuiger. HEPA filters en filters met actieve kool moet u veelal naast de stofzuigerzakken apart kopen.

Openingstijden
maandag 13:00 – 18:00
dinsdag 09:30 – 18:00
woensdag 09:30 – 18:00
donderdag 09:30 – 18:00
vrijdag 09:30 – 18:00
zaterdag 09:30 – 17:00
zondag Gesloten